Vores Konsulenter

Rasmus Brunshøj Christiansen

Rasmus Brunshøj Christiansen

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2073 8927
  • E-mail: rc@globeteam.com

Rasmus har i hele sin karriere beskæftiget sig med design, udvikling og implementering af komplekse IDP-, IDM- og IAM-platforme og agerer i dag fast sparringspartner for adskillige offentlige og private institutioner. Han har arbejdet i dybden med både frontend- og backend-udvikling, og især inden for føderation og IT-sikkerhed er Rasmus stærk med en dyb forankret viden på både de tekniske og forretningsmæssige niveauer. Rasmus arbejder dagligt med OIOSAML, NemLog-in, NemID/MitID, KOMBIT, NSIS, SafeWhere Identify, Microsoft Azure og AD FS, Okta m.v.

Rasmus er videbegærlig, og det betyder, at kontinuerlig videreuddannelse er en selvfølge, som har ført til en del certificeringer inden for projekt- og testledelse, agil udvikling og IT-strategi.

Ud fra en analytisk tilgang er Rasmus god til at sammensætte og styre komplekse IT-løsninger, og med baggrund i sin tekniske viden og erfaring bidrager Rasmus med saglige perspektiveringer af funktionelle krav og forretningsmæssige behov.

Rasmus indtager gerne rollen som ledende udvikler eller projektleder og tager ansvar for leverancerne end-to-end. Han bestræber sig på at levere værdifulde IT-løsninger, som har stor forretningsmæssig værdi

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?