Vores Konsulenter

Rasmus Brunshøj Christiansen

Rasmus Brunshøj Christiansen

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2073 8927
  • E-mail: rc@globeteam.com

Rasmus beskæftiger sig primært med implementering og opgradering af løsninger til føderation, password reset, gæste-wifi samt brugeradministrationsløsninger baseret på Microsoft SSO teknologier som ADFS og .Net. På kort tid har Rasmus formået at blive fast sparringspartner for flere offentlige og private institutioner inden for de disse områder, bl.a. når det gælder integration med eksterne parter såsom NemLogin, Uni-Login m.m. vha. af SAML og WS-Fed.

Derudover designer, udvikler og vedligeholder Rasmus (mobile) web applikationer med bla. anvendelse af jQuery, jQuery Mobile, Bootstrap, AngularJS, HTML5, Asp.Net, MVC og MSSQL.

Før Globeteam har Rasmus i 7 år arbejdet som it-konsulent for KPMG og PwC, hvor arbejdsopgaverne var af varierende karakter. Rasmus startede i PwC med ren udvikling af IdM løsninger og centraliseret logning for Rigspolitiet og Integrationsministeriet. Han bevægede sig dernæst over til Sharepoint, hvor han havde ansvaret for udvikling og salg af flere løsninger (CSR og Interne Kontroller) til klienterne.

Efter at have være tæt på udvikling i en del år søgte Rasmus andre udfordringer i form af projekt- (Prince2) og testledelse (ISTQB) samt it-strategi. I den anledning supplerede Rasmus sin civil ingeniøruddannelse med en HD i Organisation og Ledelse med speciale i innovation og forandringsledelse, og han fortsætter med at videreuddanne sig med certificeringer.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?