Vores Konsulenter

Rasmus Brunshøj Christiansen

Rasmus Brunshøj Christiansen

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2073 8927
  • E-mail: rc@globeteam.com

Rasmus har i 10+ år beskæftiget sig med design, udvikling og implementering af komplekse IDM- og IAM-platforme og agerer i dag fast sparringspartner for adskillige offentlige og privat institutioner. Han har arbejdet i dybden med både frontend- og backend-udvikling, og især inden for føderation er Rasmus særligt stærk, idet han har en dyb forankret viden på både de tekniske og forretningsmæssige niveauer. Rasmus arbejder dagligt med OIOSAML, NemLog-in, NemID, KOMBIT samt de kommende MitID, NemLogin3 og NSIS.

Rasmus har en videnbegærlig personlighed, hvilket betyder, at kontinuerlig videreuddannelse er en selvfølge. Det har blandt andet ført til  flere certificeringer inden for projekt-, testledelse, agil udvikling og IT-strategi.

Ud fra en analytisk tilgang er Rasmus god til at sammesætte og styre komplekse IT-løsninger. Med baggrund i sin tekniske viden og erfaring kan Rasmus bidrage med synspunkter og perspektiveringer af funktionelle krav og forretningsmæssige behov.

Rasmus indtager gerne rollen som ledende udvikler eller projektleder og tager ansvar for leverancerne end-to-end. Han bestræber sig på at levere værdifulde IT-løsninger, som har stor forretningsmæssig værdi.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?