Thomas Colding Globeteam
Konsulent
Thomas Colding

Thomas Colding er chefkonsulent indenfor Globeteams ECM-enhed, hvor han har fokus på at hjælpe kunder med styring af processen omkring implementeringen af deres ECM-platform samt løbende projektlederopgaver ifm. produktudvidelser på platformen. Fx udvidelse af programpakker og løbende opgraderinger.

Thomas har – på leverandørsiden – forestået store implementerings- og transitionsprojekter på ECM-platforme i statsligt regi.

Han har 25 års erfaring inden for ECM-domænet med projektledelse, implementering, salg, strategi og produktudvikling. Det har givet ham et indgående kendskab til forskellige ECM-platforme og de omkringliggende produkter samt dyb hands-on erfaring med faserne i et forandringsforløb i store organisationer og it-programmer.

Thomas har arbejdet med statslige it-projekter gennem en lang årrække i bla. DXC og KMD som Senior Project Director.

I KMD WorkZone bestred Thomas rollen som Head of Delivery (HoD) for Forsvaret og SKAT med ansvar for WorkZone produktleverancer til underliggende myndigheder og styrelser samt implementeringsprocessen. Han sad i styregruppen på henholdsvis SKAT og Forsvaret.

Thomas er uddannet datamatiker fra Niels Brock.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler