Simon Eriksen - Globeteam
Konsulent

Simon Hartmann Eriksen

Om Simon Hartmann Eriksen

Simon har over 15 års erfaring med design, drift og support af Windows-klienter med særligt fokus på Intune, Autopilot, Cloud Management Gateway, SCCM og pakkeudrulning. I takt med udgivelsen af Windows 11 har Simon udvidet sin ekspertise inden for dette nye operativsystem og dets integration med moderne endpoint management-løsninger.

De sidste 5 år har Simons fokus ligget på transformationen fra traditionel endpoint management til modern endpoint management. Dette inkluderer Intune mangement, Windows 365 Cloud PC, Azure Virtual Desktop og Mac management. Med stigende efterspørgsel på tværs af platforme og cloud-baserede løsninger, har han arbejdet med at imødekomme kundernes behov og forventninger.

Sikkerhed er et centralt element i Simons arbejde, og derfor er det en naturlig del af klientprojekterne, at Microsoft Defender for Endpoint tænkes med og implementeres. I takt med at Zero Trust-modellen har fået mere opmærksomhed som en effektiv tilgang til IT-sikkerhed, har Simon også inkorporeret principperne for Zero Trust i sine løsninger og projekter. Han har også opnået stor erfaring med opbygning af Privileged Access Workstation (PAW) setups via Microsoft Intune for at mindske risikofladen i flere tiering projekter.

Simon har været teknisk ansvarlig på adskillige Windows-udrulningsprojekter, pakkeudvikling og standardisering Både for større virksomheder med 15000+ klienter samt hos små og mellemstore virksomheder. Dette gælder også Mac management, hvor han har udviklet sig som en ekspert på området for at levere omfattende løsninger, der tilgodeser alle aspekter af klientadministration og sikkerhed.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler