Tore Fribert, Globeteam
Konsulent

Tore Fribert

Om Tore Fribert

Tore arbejder som seniorkonsulent med fokus på ledelsesrådgivning og eksekvering af programmer og projekter primært inden for informations- og cybersikkerhed samt IT-infrastruktur og drift.

Han har ledet flere store sikkerheds- og infrastrukturprojekter, hvor han har bidraget med sine ekspertkompetencer inden for projekteksekvering og interessenthåndtering.

Tore har en både bred og dyb indsigt i sikkerhedsteknologier og best practice implementeringer af sikkerhed herunder ISO27001, NIST og CIS. Han har stor erfaring med risikostyring og regulatorisk compliance og er vant til at samarbejde med revisorer og myndigheder.

Tores spidskompetencer er:

  • Informations- og cybersikkerhed, hvor han bl.a. har opnået en certificering som CISSP – Certified Information Systems Security Professional
  • Program- og projektledelse
  • Regulatorisk compliance (Finans, Healthcare og den offentlige sektor) og IT-revision
  • Risikostyring
  • IT-sikkerhedsstrategier og rammeværk (ISO 27001, NIST, CIS, GDPR, NIS2, DORA, SOC, ISAE)
  • Business continuity og robusthed i både IT og forretning
  • Implementering af IT- og digitaliseringsstrategier
  • Ledelse og udvikling af IT-organisationer

De sidste 25 år har Tore arbejdet i forskellige ledelsesroller inden for IT og IT-sikkerhed i Saxo Bank, NNIT og Topdanmark og senest som CISO for PFA Pension. Tore kommer tillige med en bred konsulent- og projektledelseserfaring fra den finansielle og offentlige sektor.

Han er oprindelig uddannet Cand.merc fra CBS.

Tore er en inspirerende leder, som har solid erfaring med organisationsudvikling, personaleledelse og projektledelse. Han kommunikerer tydeligt og klart med såvel den øverste ledelse, som forretningsinteressenter og teknisk personale. Han er motiveret af at skabe fremdrift i opgaver og projekter.

 

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler