Christian Flindt Hansen - konsulent i Globeteam
Konsulent

Christian Flindt-Hansen

Om Christian Flindt-Hansen

Christian har igennem årene arbejdet i alle lag af softwarestakken – fra database og backend til frontend, og han har derfor stor viden om både softwarearkitektur og -design. Det betyder, at han kan bidrage til afklaring af såvel tekniske som forretningsmæssige krav og rådgive kunder på både applikations- og platformsniveau.

Christian har erfaring med softwareudvikling fra store og komplekse IT-løsninger hos både offentlige og private kunder, hvor han har beskæftiget sig med bl.a. integrationer, konfigurationsstyring, IT-sikkerhed og løsningsarkitektur.

Han har i flere år siddet som ledende arkitekt hos et stort projekt for Udenrigsministeriet, hvor han har haft det tekniske ansvar for arkitekturen for 50+ applikationer. Fra dette arbejde har han opnået stor erfaring med Azure DevOps, samt hvordan man designer løsninger med sikkerhed for øje.

Endelig har han haft projektledelsesansvaret for en del udviklings- og transitionsprojekter og har i den forbindelse opnået kompetencer inden for styring og koordinering af teams af udviklere med henblik på at sikre den overordnede fremdrift.

Christian er kendt for at være klar i sin kommunikation, hvor han formår at kombinere dybdegående teoretisk og teknisk indsigt med evnen til at formidle og dokumentere valg af løsningsdesign på en forståelig måde. Han er samtidig en konsulent, der har en pragmatisk tilgang til udfordringer, som tør gå forrest og har evnen til at træffe beslutninger indenfor den udstukne ramme til fordel for kunden.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler