Jens Herman Krebs - Globeteam
Globeteam principal

Jens Herman Krebs

Om Jens Herman Krebs

Jens er ansvarlig for Leadership & Change-enhed med fokus på krisestyring af store komplekse forretnings- og IT-programmer. Jens har mere end 35 års bred IT-erfaring med programstyring, strategi, proces, udvikling samt ledelse. Jens er til daglig udførende konsulent og har de seneste år gennemført nogle af de største og mest komplekse IT-projekter hos SKAT, Maersk Line, Maersk Oil og Arbejdsmarkedsstyrelsen.

Jens har en sjælden evne til at håndtere koblingen mellem forretningsbehov, IT-understøttelse, dataforståelse og leverandørstyring. Dette omfatter styring og afklaring af strategi, krav, processer, prioriteter i forretningen, samt koblingen af disse til IT-løsningerne. Jens bliver typisk inddraget, når en kompleks krisesituation skal udredes.

Jens er uddannet Datalog fra 1989. Jens startede sin karriere med et teknisk fokus på forretningsapplikationer (Norsk Data) og programmering i UNIX kernen (NCR SE-Copenhagen), – og har siden skiftet fokus til management konsulent ydelser (strategi, business/IT alignment, styring af store programmer) hos PwC, Maersk, IBM og Globeteam.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler