Sebastian Kragh Jensen, Globeteam
Konsulent

Sebastian Kragh Jensen

Om Sebastian Kragh Jensen

Sebastian er en erfaren system- og enterprisearkitekt. Han er metodisk og arbejder med arkitekturopgaver med stor kompleksitet.

Arbejdet med arkitektur er en passion, og Sebastian behersker evnen til at skabe sammenhæng mellem helhed og detaljer, når forskellige typer af krav og gevinster skal realiseres. Han har fokus på gennemsigtighed og tværfagligt samarbejde som nøglen til at træffe de rigtige beslutninger og levere de ønskede resultater.

Som systemarkitekt har Sebastian lavet projekter for store danske og udenlandske virksomheder som Københavns Universitet, Novo Nordisk, Mærsk, UPM, Digitaliseringsstyrelsen, Nykredit, RSA Insurance, DSB, DI m.fl.

Før Globeteam har Sebastian været ansat på Københavns Universitet (KU), hvor han har været drivkraft for etableringen af Arkitekturafdelingen. Han står bag KU’s arkitekturmetode samt de understøttende rammeværker. Han har også stået for indførsel af Archimate standarden til udarbejdelse af sammenhængende dokumentation af strategi, forretning, applikation, information/data samt infrastruktur.

På KU har Sebastian endvidere været leder af KU’s Arkitektur- og Sikkerhedsvurderingsteam, som rådgiver og vurderer alle KU-IT’s projekter. Herudover har han arbejdet med forskellige arkitekturdrevne indsatser som Masterdata Management, Identity Management, Cloud samt udarbejdet KU’s referencearkitektur for systemintegrationer.

Med en baggrund som både programmør og Implementation Manager er Sebastian Kragh Jensen på hjemmebane både under implementeringen og i analyse- og designfasen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler