Hans Bugge Grathwohl, Globeteam
Konsulent

Hans Bugge Grathwohl

Om Hans Bugge Grathwohl

Hans er udvikler og softwarearkitekt med brede kompetencer inden for udvikling af IT-systemer. Han har en baggrund i universitetsforskning og erfaring fra projekter hos både store og små kunder.

Hans kan hurtigt finde sig til rette med ethvert programmeringssprog – han har dog en forkærlighed for funktionelle sprog og er ekspert i Clojure og JVM-økosystemet generelt.

Derudover har han erfaring med både traditionelle og moderne databaseteknologier og kan rådgive om og arbejde med webudvikling, performance-tuning, hændelsesbaseret (event-driven) arkitektur, autentificering og autorisation (OAuth, OpenID Connect), infrastruktur-som-kode (IaC) og kontinuerlig integration (CI/CD).

I de seneste år har Hans stået i spidsen for at udvikle SaaS-produkter indenfor forsikringsbranchen på AWS-infrastruktur med machine learning-integration. Derudover har han rådgivet om cloud-arkitektur, DevOps og DevEx, dvs. hvordan man ved at optimere udviklernes arbejdsgang kan forbedre deres arbejdsglæde og dermed deres effektivitet.

Ved altid at være ærlig over for kunden og ydmyg ift. problemet mener Hans, at man opnår de bedste resultater. Han er omstillingsparat og hurtig til at sætte sig ind i nye områder og teknologier og er aldrig bange for at ændre sine meninger i takt med, at han lærer nyt. Som arkitekt bestræber han sig på altid at kunne “tage elevatoren” hele vejen op og ned: At opnå en tilstrækkelig dyb forståelse til at kunne dykke ned i materien for at fejlfinde og fejlrette, samtidig med at have et overblik og en forståelse, som kan kommunikeres til forretningen. På den måde sikrer Hans, at huller i forståelsen hurtigere kommer til overfladen og ikke leder til forkerte og fordyrende beslutninger.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler