Olivier Bonde Petersen, enterprise integration, Globeteam
Konsulent

Olivier Stephane Bonde Petersen

Om Olivier Stephane Bonde Petersen

Olivier har solid erfaring med både frontend- backend- og databaseudvikling og høj forståelse for softwarearkitektur og anvendelse af designmønstre i udviklingen af webapplikationer.

De sidste tre år har Olivier været konsulent og arkitekt i Netcompany, hvor har arbejdet på fullstack-applikationer hele vejen fra løsningsforslag til release og dermed fået indsigt i alle aspekter af udviklingsfasen. Det gør ham i stand til at analysere og identificere forretningskrav og omsætte dem til driftsbare og skalerbare løsninger.

I en tværgående DevOps-position hos Styrelsen for IT og Læring har Olivier været ansvarlig for vedligehold af udviklings- og testmiljøer og CI/CD-stakken. Dette har klædt ham på til at kunne systematisere og optimere udviklingsproceduren og streamline releasehåndteringen i projekter.

Med sin erfaring i de forskellige aspekter af applikationsudvikling har Olivier udviklet en stor interesse for kodekvalitet og dokumentation, hvilket han mener er instrumentalt for langsigtet vedligeholdelse og udvikling af software.

Olivier er en dynamisk og fleksibel person, som er god til at prioritere sin tid, og han søger derfor mod arbejdsområder, hvor hans ekspertise kan gavne teamet til at udvikle mere effektive arbejdsgange.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler