Mikkel Stensgaard - konsulent hos Globeteam
Konsulent

Mikkel B. Stensgaard

Om Mikkel B. Stensgaard

Mikkel har mere end 20 års erfaring inden for softwareudvikling og arkitektur.

Han er stærkt teknisk funderet og har stor erfaring med alle de opgaver, der indgår i udvikling i både store internationale organisationer og små danske virksomheder. Hans erfaring dækker både generel produktudvikling og kundespecifikke løsninger.

Mikkel har de sidste 10 år været meget involveret i implementering af releaseprocesser inkl. DevOps-processer som continuous integration, continuous delivery samt erfaring med omlægning af udviklingsprocesser til agile metoder og indføring af SCRUM. Han har desuden en stor viden om identificering af kundebehov og planlægning af fremtidige produktstrategier.

Senest har Mikkel arbejdet som seniorudvikler hos en førende dansk teknologivirksomhed, der udvikler algoritmer og modeller til analyse og optimering af komplekse processorer til mobiltelefoner, bredbåndsprodukter m.v.  Her var hans ansvarsområder bl.a. at definere den overordnede softwarearkitektur, omsætte resultater fra løbende forskningsprojekter til nye funktionaliteter, performanceoptimering af komplekse matematiske operationer og algoritmer samt optimering af memoryforbrug ved simuleringer.

Mikkel er uddannet civilingeniør.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler