Mikkel Stensgaard - konsulent hos Globeteam
Konsulent

Mikkel B. Stensgaard

Om Mikkel B. Stensgaard

Mikkel har mere end 25 års erfaring inden for softwareudvikling og IT-arkitektur.

Han er stærkt teknisk funderet og har arbejdet mange år som udvikler, før han blev konsulent. Han har stor erfaring med alle de opgaver, der indgår i et udviklingsprojekt – fra afklaring, specifikation, udvikling og test til produktionssætning og vedligeholdelse.

De sidste 15 år har Mikkel været meget involveret i implementering af releaseprocesser, herunder DevOps-processer som continuous integration og continuous delivery. Han har også erfaring med omlægning af udviklingsprocesser til agile metoder og indføring af Scrum.

Mikkel har erfaring fra både store internationale organisationer og små danske virksomheder. Senest har han arbejdet som ledende udvikler og IT-arkitekt hos Danmarks Miljøportal, hvor han har udviklet og vedligeholdt en lang række systemer som f.eks. VanDa, Miljødata, Data Kataloget, EA-Hub samt integrationer til bl.a. laboratorier og Digitaliseringsstyrelsen. Hans ansvarsområder har omfattet at definere den overordnede IT-arkitektur, specificere, udvikle og integrere med Operations-teamet samt være ansvarlig for et outsourcet udviklerhold.

Mikkel er uddannet civilingeniør.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler