Vores Konsulenter

Mikkel B. Stensgaard

Mikkel B. Stensgaard

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2089 7400
  • Teams: +45 8844 7618
  • E-mail: mst@globeteam.com

Mikkel har mere end 20 års erfaring inden for softwareudvikling og arkitektur.

Han er stærkt teknisk funderet og har stor erfaring med alle de opgaver, der indgår i udvikling i både store internationale organisationer og små danske virksomheder. Hans erfaring dækker både generel produktudvikling og kundespecifikke løsninger.

Mikkel har de sidste 10 år været meget involveret i implementering af releaseprocesser inkl. DevOps-processer som continuous integration, continuous delivery samt erfaring med omlægning af udviklingsprocesser til agile metoder og indføring af SCRUM. Han har desuden en stor viden om identificering af kundebehov og planlægning af fremtidige produktstrategier.

Senest har Mikkel arbejdet som seniorudvikler hos en førende dansk teknologivirksomhed, der udvikler algoritmer og modeller til analyse og optimering af komplekse processorer til mobiltelefoner, bredbåndsprodukter m.v.  Her var hans ansvarsområder bl.a. at definere den overordnede softwarearkitektur, omsætte resultater fra løbende forskningsprojekter til nye funktionaliteter, performanceoptimering af komplekse matematiske operationer og algoritmer samt optimering af memoryforbrug ved simuleringer.

Mikkel er uddannet civilingeniør.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?