Jonas Nielsen - Globeteam
Konsulent

Jonas Nielsen

Om Jonas Nielsen

Jonas er projektleder og arkitekt, med stor erfaring inden for alle faser af et projekts livscyklus. Fra idéfase til design/udvikling og implementering samt overdragelse til og modning af supportorganisationen.

Han har været med til at definere og levere IT-løsninger til mange forskellige formål og brancher, herunder:

  • Ingeniørtunge løsninger med komplekse processer og tunge databehandlingskompetencer.
  • Infrastrukturfokuserede løsninger bl.a. i forbindelse med s­­­­­­­­tore migreringer og opgraderinger.
  • Brugerrettede løsninger med fokus på brugervenlighed og overskuelighed.

Jonas er vant til at lede komplekse projekter i globale miljøer, hvor mange mennesker skal arbejde sammen. Han har stærke kommunikationsevner og evne til succesfuldt at facilitere samarbejde og håndtere problemløsning mellem projektmedlemmer og stakeholders – på tværs af lande, tidszoner, kulturer og organisationer.

Udover projektledelse har Jonas stor erfaring med udvikling og implementering af interne IT-processer, inden for release, demand, change og test management samt projektleveringsmodeller.

Jonas Nielsen lægger vægt på, at der er styr på governance omkring tests, deployments mv., og har ekspertise i at definere og implementere disses politikker, så de bidrager til en højere brugertilfredshed I organisationen.

Fra rollerne som projekt- og testleder har Jonas opnået en bred viden om forskellige værktøjer som bl.a. Azure DevOps og Atlassin Jira. Han har arbejdet med og implementeret forskellige platforme (SAP, Microsoft AX + PTc) både on-premises og i skyen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler