Lars Lykke Olsen, SAP, Globeteam
Konsulent

Lars Lykke Olsen

Om Lars Lykke Olsen

Lars er en del af teamet omkring Globeteams SAP-ydelser, hvor hans primære fokus er formidling af SAP S/4 HANA som en accelerator for effektivisering og forandring af forretningen.

Lars har en baggrund inden for regnskab og økonomistyring fra både offentlig og privat sektor, som enten forretningspartner, leder eller Interim Manager. Herigennem har SAP været en central del af værktøjskassen.

Skiftet til konsulentarbejdet skete gennem deltagelse på dele af DSB’s Simple Finance implementering i 2015 og efterfølgende som en del af Københavns Kommunes SAP-implementering i perioden 2016 til 2018, hvor han varetog PMO funktionen.

Efterfølgende har Lars arbejdet med efter-implementeringsaktiviteter, gennemførelse af evalueringsprojekt samt udvikling af fremadrettet SAP-udviklingsstrategi i landets største kommune.

Senest har Lars arbejdet med at maksimere udbyttet af S/4 HANA migrering med udgangspunkt i SAP Activate metode med fokus på de forretningsmæssige gevinster, som kunne realiseres gennem den nye version af SAP.

Lars er uddannet Cand. Merc. Management Accounting & Control

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler