Jakob T. Nielsen - Globeteam
Konsulent

Jakob Thorsø Nielsen

Om Jakob Thorsø Nielsen

Jakob arbejder indenfor projektledelse, management consulting, IT-drift og ledelse, hvor han igennem snart 20 år har hjulpet en lang række nationale og internationale kunder.

Jakob har bl.a. stået i spidsen for et globalt SAP PMO, siddet som IT-driftschef i en stor serviceorganisation, været interim IT-driftschef i en statslig IT-organisation samt drevet flere transitions- og transformationsprojekter i forbindelse med IT-outsourcing.

Gennem en længere årrække hos Maersk Data, IBM og PA Consulting Group har Jakob arbejdet indgående med alle aspekter omkring IT-outsourcing. Fra de indledende afklaringer af scope over kontraktforhandlinger til governance og klarlægning af processer, samt videre til den efterfølgende kontrakt- og leverandørstyring set fra både leverandørens og kundens side.

Jakob har også været involveret i flere projekter med databeskyttelse og GDPR som omdrejningspunkt. Her har han stået for data- og procesanalyse samt etablering af compliance-modeller for at sikre, at kunderne overholder gældende lovgivning.

Det seneste år har Jakob bl.a. fungeret som interim IT-driftschef og Transition Manager hos en større offentlig kunde. Her har han senest været en del af et flerårigt EU compliance program, hvor opgaverne har ligget indenfor styring af IT-systemdrift, leverandører og kontrakter.

Jakob er generelt vellidt og fungerer godt i både teams og som selvstændig. Han trives godt i komplekse projekter med et højt tempo og synlige leverancer.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler