Vores Konsulenter

Jakob Thorsø Nielsen

Jakob Thorsø Nielsen

  • Team: Leadership & Change
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 3056 8747
  • E-mail: jtn@globeteam.com

Jakob har mere end 15 års erfaring som projektleder, management-konsulent og ledelse hos en lang række nationale og internationale kunder. Foruden forskellige mindre infrastruktur-, udviklings- og implementeringsprojekter har Jakob bl.a. stået i spidsen for et globalt SAP-projektkontor, siddet som IT-driftschef i en stor serviceorganisation, interim IT-driftschef, samt drevet flere transitions- og transformationsprojekter i forbindelse med IT-outsourcing.

Jakob har gennem en længere årrække hos Maersk Data, IBM og PA Consulting Group arbejdet indgående med alle aspekter omkring outsourcing. Fra de indledende kontraktforhandlinger til at få sat den rette governance-struktur op og klarlægge processer, til den efterfølgende kontrakt- og leverandørstyring, set fra både leverandørens og kundens side.

Jakob har også været involveret i flere projekter med databeskyttelse og GDPR som omdrejningspunkt. Her har han har stået for data- og procesanalyse samt etablering af compliance-modeller for at sikre, at kunderne er klar til at overholde gældende lovgivning.

Det seneste år har Jakob fungeret som interim IT-driftschef og Transition Manager hos en større offentlig kunde.

Jakob er generelt vellidt og fungerer godt i både teams og som selvstændig. Han trives godt i komplekse projekter med et højt tempo og synlige leverancer.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?