Vores Konsulenter

Jakob Thorsø Nielsen

Jakob Thorsø Nielsen

  • Team: Business Consulting
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 3056 8747
  • E-mail: jtn@globeteam.com

Jakob har mere end 14 års erfaring som projektleder, implementeringsleder og Service Delivery Manager for en række globale kunder, hvor opgaverne har spændt bredt. Foruden forskellige mindre infrastruktur- udviklings- og implementeringsprojekter har Jakob bl.a. stået i spidsen for et globalt SAP-projektkontor, siddet som IT-driftschef i en stor serviceorganisation og drevet transitions- og transformationsprojekter i forbindelse med outsourcing.

Jakob har også stor erfaring med hele processen omkring outsourcing og sourcing. Fra de indledende kontraktforhandlinger til at få sat den rette governance-struktur op og klarlægge processerne, til den efterfølgende kontrakt- og leverandørstyring.

Inden for de seneste år har Jakob være involveret i flere GDPR-projekter, hvor han har stået for data- og procesanalyse samt etablering af en compliance model for at sikre, at kunderne er klar til at overholde den nye lovgivning.

Jakob er generelt vellidt og fungerer godt i både teams og med at arbejde selvstændigt. Han stræber efter excellence i alt, hvad han gør, og trives med et højt tempo og synlige leverancer.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?