Anders Rudkjær Globeteam
Konsulent

Anders Biehl Rudkjær

Om Anders Biehl Rudkjær

Anders har arbejdet mere end 12 år som konsulent med forretningsanalyse, arkitektur, teknisk rådgivning og systemudvikling indenfor en bred vifte af teknologier.

Han får projekter til at lykkes via samarbejde og videndeling både i kundeorganisationen og i sit bagland og er vant til at arbejde på projekter, som kræver involvering af både slutkunder, interne og eksterne samarbejdspartnere, projektkolleger og programledere. Anders har arbejdet med både danske, udenlandske og store internationale virksomheder og begår sig frit på engelsk.

Som konsulent fokuserer Anders på kundens forretningsmæssige problemer og sigter særligt imod at omsætte kundens ønsker til løsninger, der er økonomisk fornuftige og teknisk set meningsfulde. Han har også konstant fokus på at forbedre selve processen omkring at levere en løsning af høj kvalitet.

Senest har Anders arbejdet som techlead med at vedligeholde og videreudvikle en overordnet arkitektur for en systemportefølje, fungeret som teknologiekspert (især indenfor Java) samt oplært yngre kolleger i specifikke teknologier og i softwareudvikling generelt.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler