Bjarne B. Dollerup - Globeteam
Konsulent

Bjarne B. Dollerup

Om Bjarne B. Dollerup

Bjarne har været i IT-branchen i mere end 29 år, hvor han har arbejdet med at udvikle software og skræddersyede løsninger. Han har været med til at udvikle to versioner af Microsoft Windows Server og levere løsninger til en række større danske og udenlandske virksomheder i brændpunktet mellem (mobile) enheder, forretning, marketing og IT.

Bjarne specialiserer sig i teknologier som Microsoft Azure, Kubernetes og Docker, men har også erfaring med udvikling af løsninger baseret på .NET-løsninger og Angular. I de seneste år har han også arbejdet med Internet of Things (IoT). 

Derudover har han erfaring med DevOps og udviklingsmetodikker. Bjarne er certificeret SCRUM Master.

Bjarne behersker analyse, design, udvikling og implementering af applikationer. I projekter indtager han typisk rollen som løsningsarkitekt og tager ansvar for behovsafklaring, arkitektur- og løsningsdesign, implementering, kvalitetssikring og idriftsættelse.

Bjarne har tidligere været ansat i Creuna Danmark A/S, et af de største digitale bureauer i norden, hvor han var Chief Technology Officer (CTO). I Creuna var han med til at skabe innovative løsninger til en række større danske og udenlandske virksomheder baseret på web, mobil og cloud-teknologier som Microsoft Azure. Han gennemførte også en transformation af Creunas tekniske leveranceorganisation, deres udviklingsprocesser samt indførelsen af off-shore-udvikling.

Før det har Bjarne i en årrække arbejdet i Microsoft, hvor han har haft forskellige tekniske roller – både i Danmark og på hovedkontoret i Redmond. Bjarne har bl.a. været produktplanlægger i Windows-organisationen, herunder på Windows Server 2008 R2 og Windows Server 2012.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler