Vores Konsulenter

Bjarne B. Dollerup

Bjarne B. Dollerup

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 5124 5892
  • E-mail: bbd@globeteam.com

Bjarne B. Dollerup har været i it branchen i mere end 25 år, hvor han har arbejdet med at udvikle software og skræddersyede løsninger samt at markedsføre og sælge disse. I de seneste 10 år har han været med til at udvikle to versioner af Microsoft Windows Server og levere løsninger til en række større danske og udenlandske virksomheder i brændpunktet mellem (mobile) enheder, forretning, marketing og it.

Bjarne har tidligere været ansat i Creuna Danmark A/S, et af de største digitale bureauer i norden, hvor han var Chief Technology Officer (CTO). I Creuna var han med til at skabe innovative løsninger til en række større danske og udenlandske virksomheder baseret på web, mobil og cloud teknologier som Microsoft Azure. Han gennemførte også en transformation af Creunas tekniske leverance organisation, deres udviklingsprocesser samt indførelsen af off-shore udvikling.

Før det har Bjarne i en årrække arbejdet i Microsoft, hvor han har haft forskellige tekniske roller – både i Danmark og på hovedkontoret i Redmond. Bjarne har bl.a. været produktplanlægger i Windows organisationen, herunder på Windows Server 2008 R2 og Windows Server 2012.

Bjarne specialiserer sig i produkter som Microsoft Azure, SharePoint ,Windows Server, Windows og Windows Phone, men har også erfaring med EPiServer, Sitecore og iOS. Derudover har han erfaring indenfor organisationstransformation, udviklingsprocesser (SCRUM) og produktlancering.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?