Jan Pries - Globeteam
Konsulent

Jan Pries

Om Jan Pries

Jan arbejder som seniorkonsulent inden for Microsoft Infrastruktur.

Jans primære fokusområde er migrerings- og implementeringsprojekter inden for Microsoft Active Directory, Exchange/Messaging, Lync/Unified Communications og underliggende infrastruktur, hvor han har sine spidskompetencer.

Igennem de sidste 20 år har Jan erhvervet sig stor erfaring som konsulent, hvor han med succes har gennemført en lang række krævende og komplekse projekter og opgaver for flere af Danmarks store, internationale virksomheder samt offentlige institutioner.

Jan har en evne til at indgå i og blive en naturlig del af en kundes organisation, som han har opnået gennem forskellige stillinger og roller, såsom projektdeltager, teknisk projektleder, projektleder, teamleder, afdelingschef og IT-chef. Senest har Jan Pries været tilknyttet en stor international dansk koncern som IT-Infrastruktur-arkitekt.

Jan er uddannet datamatiker, merkonom og diplomleder. På Microsoft-området certificeres der løbene på relevante områder, og herunder er et udvalg af Jans nuværende aktive certificeringer:

  • Microsoft Certified Solutions Associate: Windows Server 2012/2008.
  • Microsoft Certified IT Professional: Lync Server Administrator 2010 (charter),
  • Microsoft Certified IT Professional: Enterprise Messaging Administration on Exchange 2010 (charter)
  • Microsoft Certified IT Professional: Enterprise Administration on Windows Server 2008
  • Microsoft Certified Technology Specialist: Lync server 2010, Exchange Server 2010, Windows Server 2008 Active Directory, Configuration, Applications, Infrastructure, Configuration, Network Infrastructure, configuration.
  • Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE): Legacy Windows og Exchange.
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler