Mark Breitner - Globeteam
Konsulent
Mark Breitner

Mark Breitner er management-konsulent med en bred vifte af kompetencer, som han ofte bringer i spil i hele forløbet fra idé over projekt og forandring til governance for drift/forvaltning.

De seneste år har Mark primært arbejdet på informations- og IT-sikkerhedsprojekter – herunder specifikt EU GDPR, brugerstyring (IAM) og privilegeret brugerstyring (PAM) samt IT Continuity.

Igennem sin lange karriere har han dog været engageret i mange typer projekter, der dækker forretningsudvikling. Herunder procesudvikling, digitaliseringsinitiativer, systemdesign, anskaffelse, infrastruktur, projektledelse og arkitektur. Projekter der dækker hele teknologistakken– men alle drevet af forretningsmæssige behov, der har været målsættende og styrende for løsningen.

Mark har tidligere haft stillinger i Devoteam, Visma Consulting og NNIT som rådgivende konsulent og ansvarlig for kundernes behov for forandring.

Marks styrker er stærke analytiske egenskaber og struktur kombineret med omfattende og dyb viden om informationsteknologi.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler