Mark Breitner - Globeteam
Konsulent

Mark Breitner

Om Mark Breitner

Mark er sikkerhedskonsulent med en bred vifte af kompetencer, som han ofte bringer i spil i hele forløbet fra idé over projekt og forandring til governance for drift/forvaltning.

De seneste år har Mark primært arbejdet på informations- og IT-sikkerhedsprojekter – herunder specifikt EU GDPR, ISO27001, Log-management (MDR/SIEM), brugerstyring (IAM), privilegeret brugerstyring (PAM) samt IT Continuity.

Igennem sin lange karriere har han været engageret i mange typer projekter, der også dækker forretningsudvikling. Herunder procesudvikling, digitaliseringsinitiativer, systemdesign, anskaffelse, infrastruktur, projektledelse og arkitektur. Projekter der dækker hele teknologistakken– men alle drevet af forretningsmæssige behov, der har været målsættende og styrende for løsningen.

Mark har tidligere haft stillinger i Devoteam, Visma Consulting og NNIT som rådgivende konsulent og ansvarlig for kundernes behov for forandring.

Hans styrker er stærke analytiske egenskaber og struktur kombineret med omfattende og dyb viden om informationsteknologi.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler