Jesper Vraa Nielsen - Globeteam
Globeteam principal, Strategi og management
Jesper Vraa Nielsen

Jesper Vraa Nielsen arbejder som seniorforretningskonsulent, rådgiver og program/projektleder indenfor digitalisering og optimering af organisationer og processer i både forretning og IT – herunder med fastlæggelse og implementering af digitaliseringsstrategier, procesoptimering, IT reviews, IT governance, informationssikkerhed og organisatorisk implementering af IT. De seneste år har Jesper arbejdet intensivt med digital transformation og digitaliseringsstrategier, GDPR, ESDH-implementering, ISO27001

Jesper har i løbet af sine 27 år i konsulentbranchen haft alle roller fra udførende konsulent til projektleder, projektchef, konsulentchef, kundeansvarlig mv. De mange roller og projekter har givet Jesper en dyb indsigt i organisationers virkemåde og udfordringer. Ved at koble sin viden om IT, optimering, forretningsprocesser og organisationer til en helhed sikrer Jesper, at analyse- og implementeringsprojekter gennemføres effektivt og succesrigt.

I sin tid i Globeteam har Jesper løst opgaver for en række virksomheder og offentlige organisationer – ofte med et strategisk fokus. Eksempelvis har Jesper hjulpet med udarbejdelse af digitaliseringsstrategier for store organisationer, har medvirket til optimering af en virksomhedens business performance vha. proces- og IT-forbedringer og har gennemført flere governance-projekter, hvor IT-afdelingen er gjort mere forretningsorienteret. De seneste år har fokus derudover ofte været på GDPR og informationssikkerhed.

Jesper deltager både som rådgiver, projektleder og operationel implementeringskonsulent og fungerer som sparringspartner for både ledelse og medarbejdere.

Jesper er som person meget dynamisk, struktureret og effektiv og evner samtidig at få folk til at samarbejde og til at være åbne i analyse- og omstillingsprocesser.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler