Vores Konsulenter

Jesper Krogh

Jesper Krogh

  • Team: Infrastruktur, Cloud & Sikkerhed
  • Stilling: Globeteam principal
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 4013 7600
  • Teams: +45 8834 9528
  • E-mail: jek@globeteam.com

Jesper Krogh arbejder som seniorkonsulent indenfor Microsoft-infrastruktur med særligt fokus på Identity Management og Collaboration. Jesper har særligt fokus på Active Directory og de hertil relaterede services som Federation Services (AD FS), Certificate Services (AD FS), og Rights Management (AD RMS), ydermere har Jesper også særligt fokus på Collaboration og har således været den ansvarlige bag flere af de største Office 365-migrationer i Danmark. Jesper blev certificeret som Microsoft Certified Solutions Master (MCSM) inden for Active Directory og er dermed en af de 100 højst certificerede inden for dette område i verden.

Jesper har ud over sin tekniske kompetence også en stor fokus på processer, og han er således også vant til at arbejde meget med processer og fokuserer i leverancerne på, at teknik kun er en del af løsningen, hvor den optimale implementering også tager højde for mennesker og processer og tilsikrer, at alle disse områder får fuld fokus.

Jesper Krogh har flere gange været brugt af Microsoft som taler, blandt andet indenfor Office 365 og Active Directory Services.

I projektarbejde agerer Jesper ofte som teknisk garant for løsningerne og tager også ansvaret for den tekniske projektledelse og agerer som bindeled mellem den tekniske løsning og forretningens krav.

Jesper har arbejdet som infrastrukturkonsulent i 20 år og har stor erfaring fra mange internationale virksomheder indenfor produktion og medicinal samt offentlige instanser.

For øjeblikket arbejder Jesper på Active Directory konsolidering- og optimeringsprojekter for en stor dansk uddannelsesinstitution med mere end 50.000 brugere samt en velrenommeret international virksomhed med 10.000 brugere.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?