Christian Frausing Brams, Globeteam
Konsulent

Christian Frausing Brams

Om Christian Frausing Brams

Christian har en bred profil med kompetencer inden for bl.a. cloud infrastruktur og servicemål, full-stack udvikling samt automatisering og procesoptimering.

Han brænder for at levere produkter, der løser problemer, og bruge den enorme kraft, der findes i IT, til at gøre hverdagen lettere for aftagerne.

Christian har arbejdet i en række forskellige sektorer og prøvet kræfter med mange slags systemer. Han har udviklet store enterprise softwareløsninger til det offentlige, arbejdet som konsulent med automatisering og optimering i den finansielle og logistiske sektor i Norden, siddet i intern IT inden for ejendomsadministration af feriehuse samt driftet store cloud telefonisystemer.

Disse erfaringer har givet Christian har en bred forståelse for og palette af redskaber til at finde og udvikle den bedste løsning for et givent problem.

Christian er uddannet ved DTU som civilingeniør indenfor Matematisk Modellering. I den forbindelse har han blandt andet læst ved afdelingen for luft- og rumfart på MIT i Boston, USA. Som konsulent bruger han sin matematiske baggrund til at gennemskue komplekse systemer og problemer.

Christian er en stærk kommunikator og evner at kommunikere effektivt samt have konstruktive diskussioner med alle interessenter til en opgave – såvel udviklere som brugere og ansvarlige. Han bruger sit gode humør og sit empatiske væsen til at sørge for, at alles bekymringer bliver hørt og adresseret, og at eventuelle fravalg bliver begrundet og accepteret.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler