Stefan B Christensen - Globeteam
Konsulent

Stefan B. Christensen

Om Stefan B. Christensen

Stefan er sikkerhedskonsulent med +20 års erfaring inden for Microsoft Infrastruktur og Cloud. Stefan har arbejdet med det meste inden for core infrastruktur så som AD DS, DNS, DHCP, AD FS, AD CS, NPS, Hyper-V, File Service m.fl. tilbage fra Windows NT 4.0 og frem til Windows Server 2022. Han har ligeledes arbejdet med streaming video og radio i DR på stor skala.

Stefan har de seneste mange år haft fokus på cloud og hans primære kompetenceområder ligger inden for: Azure AD Connect, Azuze AD, PIM, MFA, Conditional Access, Defender for Identity, Cloud App Security, Intune og Azure Infrastructure. Det sidste år har han desuden arbejdet en del med Azure kostoptimering specielt med henblik på VM kost.

Stefan B. Christensen har arbejdet for store nationale såvel som internationale kunder på mange af de ovenstående teknologier bl.a. hos DR, Sundhedsdatastyrelsen, Mærsk, DSV, Novo Nordisk, Burberry, World Food Programme og Boehringer Ingelheim.

Sikkerhed er en passion for Stefan, der også har en White hat hacker-certificering, som han trækker på, hver gang han skal designe noget nyt. Han er desuden god til at tænke ud af boksen og finder den rette løsning til kunderne uden hensyntagen til specifikke produkter og systemer.

 

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler