Jakob Wayert, Globeteam
Senior Operations Specialist

Jakob Wayert

Om Jakob Wayert

Jakob er en del af vores Managed Services enhed, hvor han primært beskæftiger sig med at optimere og automatisere udrulning af ressourcer gennem Infrastructure as Code (IaC) samt varetage generelle driftsopgaver.

Han har desuden en solid baggrund inden for DevOps og et bredt kendskab til netværksteknologi.

Mere specifikt er Jakobs kernekompetencer:

  • Azure DevOps: Administration og automatisering af udviklingspipelines, facilitering af continuous integration og deployment (CI/CD) processer samt agil projektstyring
  • Infrastructure as Code (IaC): Anvendelse af Terraform til at definere og implementere infrastruktur, sikre skalerbarhed, pålidelighed og genanvendelighed.
  • General scripting med PowerShell og Python: Anvendelse af PowerShell og Python til scripting, automatisering og løsning af komplekse IT-udfordringer.
  • Cloud teknologi: Demonstrereret ekspertise inden for cloud-infrastrukturadministration, virtualisering, skalerbarhed og implementering af Azure-tjenester
  • Servervedligeholdelse: Rutinemæssig servervedligeholdelse, opdateringer og performanceoptimering for at skabe sikre og velfungerende IT-miljøer.
  • Netværksteknologi: Herunder routing, switching, VLANs og firewalls og sikring af netværkskonfigurationer med særligt fokus på Cisco-enheder.

Med en proaktiv og samarbejdsorienteret tilgang har Jakob fokus på at optimere IT-driften, levere innovative løsninger, automatisere manuelle opgaver og minimere nedetid for virksomheder inden for alle typer af brancher.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler