Vores Konsulenter

Steen Bogø

Steen Bogø

  • Team: Infrastruktur
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2637 0401
  • Skype-nr: +45 8834 9531
  • E-mail: sb@globeteam.com

Steen Bogø arbejder som seniorkonsulent med Microsoft- og Symantec-infrastruktur med særligt fokus på management-systemer, OS Deployment, software deployment, Patch Management og infrastruktur. Ydermere har Steen også speciale i Arellia Security Suite.

Steen har i flere år været teknisk ansvarlig på diverse projekter hos de kunder, som han har været tilknyttet. Bl.a. Windows 7-udrulning, Patch Management og drift og vedligeholdelse af Altiris hos flere store kunder (6.000 – 13.000 klienter). Derudover har Steen været ansvarlig for installation og konfiguration af Altiris og Arellia hos flere store kunder med op til 20.000 klienter.

Steen er vant til at arbejde i både store og mindre projekter, hvor han agerer som teknisk garant for løsningerne og tager ansvaret for den tekniske projektledelse og agerer som bindeled mellem den tekniske løsning og forretningens krav.

Steen har arbejdet som infrastrukturkonsulent i 20 år og har stor erfaring fra mange internationale virksomheder inden for produktion, medicinal samt offentlige instanser. Derudover har Steen været underviser i 10 år i både Microsoft og Symantec og har derfor en evne til at formidle tekniske løsninger på en forståelig måde.

Steen Bogø er PET-godkendt – og er godkendt til HEMMELIGT (HEM).

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?