Carsten Olesen - konsulent i Globeteam
Konsulent

Carsten Olesen

Om Carsten Olesen

Carsten er chefkonsulent indenfor Globeteams Leadership & Change-enhed med fokus på projekt- og personaleledelse, IT-ledelse samt organisationsforandring og procesoptimering.

Carsten har i sit 30-årige virke i konsulent- og IT-organisationer haft ansvar for komplekse funktioner, kontrakter og projekter indenfor IT og organisationsudvikling på tværs af brancher. Han har erfaring fra både centrale og decentrale organisationer, linje- og matrix-organisationer samt offentlige og private virksomheder.

Carsten har indgående praktisk erfaring med forandringsledelse i store organisationer og store IT-programmer. Erfaringen er høstet dels som leder (første- og andenlinje-leder), dels som udførende konsulent. Carsten har således dyb hands-on-erfaring med faserne i et forandringsforløb samt værktøjer til og erfaring med bearbejdning og kommunikation med både de involverede medarbejdere og topledelsen.

Carsten er både en erfaren leder indenfor forretnings-, program- og personaleledelse, organisations- og IT-udvikling såvel som en praktiker med værktøjer og metoder til detaljeret analyse af administrative arbejdsgange og besidder evnen til at arbejde og sikre værdiskabelse i grænselandet mellem forretning og IT.

Før Globeteam var Carsten ansat som områdedirektør hos KMD, som project executive og afdelingschef i IBM samt som konsulent hos IBM, IDC og PA Consulting Group.

Carsten Olesen er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet inden for produktionssystemer og virksomhedsledelse. Dette har han suppleret med efteruddannelse ved INSEAD, Center for Ledelse samt internt hos IBM og KMD.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler