Ole Daugaard - Globeteam
konsulent

Ole Daugaard

Om Ole Daugaard

Ole har siden 2007 arbejdet med mobility som løsningsarkitekt, rådgiver og udførende konsulent.

Han har erfaring fra en lang række af Danmarks største virksomheder både inden for det offentlige samt i produktion, logistik og healthcare, hvor kunden har haft behov for hjælp til at standardisere, automatisere og udføre udrulning og opdateringer af op til flere tusinde Android-, iOS- samt Windows CE/Mobile-devices.

Ole har arbejdet med flere af de største EMM-systemer på markedet (Soti, Airwatch, MobileIron og inTune) og hjælper både med strategisk rådgivning omkring valg af den rette EMM-løsning, samt hvilke krav der skal stilles til evt. hardware-leverandører af iOS og Android devices. Store udrulninger af smartphones eller IoT devices kan efterhånden automatiseres i virkelig høj grad (Android Zero Touch og Apple DEP), og Ole kan både forestå den tekniske implementering, men også sørge for at knytte EMM-systemer til Google og Apple services, der skaber højere sikkerhed, langt bedre on-boarding af brugere og mindre belastning af IT-ressourcer. Når organisationen rådgives til at træffe de rigtige valg, så vil både slutbruger og virksomhedens brugersupport få den bedst mulige oplevelse og størst mulige økonomiske gevinst, automatisering, drift, support og avanceret fejlsøgning på eksisterende løsninger.

Om det er behovet for at sikre data og simplificere opsætningen af mailklienten og apps på smartphones eller behovet for at ensrette udrulningen af tusindvis af funktionsrettede devices til lasbilchauffører eller field-service-teknikere, så hjælper Ole Daugaard med at sikre den for kunden rigtige grad af datasikkerhed, automatisering og løbende driftstabilitet.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler