Biba Therese Thinesen, ECM-konsulent hos Globeteam
Konsulent

Biba Therese Thinesen

Om Biba Therese Thinesen

Biba er chefkonsulent indenfor Globeteams ECM-enhed. Hun har fokus på at hjælpe kunder med styring af processen omkring implementeringen af deres ECM-platform samt løbende projektlederopgaver ifm. produktudvidelser på platformen. Det være sig udvidelse af programpakker, integrationer og løbende opgraderinger.

Biba har – på leverandørsiden – forestået flere store implementerings- og opgraderingsprojekter på ECM-platforme i statsligt regi.

Hun har +25 års erfaring (10 års erfaring med ECM/ESDH) med projektledelse, implementering, salg, service delivery og organisatorisk forankring. Med en baggrund hos både KMD Workzone og Tietoevry P360° har Biba opnået indgående kendskab til forskellige ECM-platforme og de omkringliggende produkter samt erfaring med faserne i et forandringsforløb i store organisationer og it-programmer.

I KMD WorkZone bestred Biba rollen som Service Delivery Manager for bl.a. SKAT, Region Hovedstaden og Ankestyrelsen. I Tietoevry Public 360° har Biba som projektleder haft det overordnede ansvar for samtlige leverancer til kunder som bl.a. Domsstolstyrelsen, Energinet, Nævnenes Hus og Ankestyrelsen.

Biba har en bachelor i kommunikation og markedsføring fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler