Vores Konsulenter

Mette Rahlff

Mette Rahlff

  • Team: Business Consulting
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 6113 0040
  • Skype-nr: +45 8834 9527
  • E-mail: mra@globeteam.com

Mette Rahlff har tidligere været Senior managing consultant hos IBM. I rollen som konsulent har Mette haft varierende roller som eksempelvis projektleder, process-konsulent, IT-management-konsulent, CRM-konsulent og programleder. Erfaringen spænder fra initiering af projekter, kravspecifikation over udvikling, test og implementering, hvor fokus primært har været på kundevendte processer og digitalisering heraf.

Mette har været hos IBM og tidligere PwC Consulting i 16 år, hvor hun igennem de sidste 4 år fungerede som første og anden linjeleder for op til 35 konsulenter. Som afdelings- og områdeansvarlig har hun dækket områderne ‘Strategy and Transformation’ (IT management/strategy, process, organizational change), Analytics samt senest Interactive experience & mobile med fokus på digitalisering af kundevendte processer. Mette har haft projekter for såvel store som små virksomheder, herunder DSV, Maersk, Damco, DSB, Danske Bank, Euro-Center og Grundfos.

På Euro-Center var Mette eks. tilknyttet i 3 år, hvor hun fungerede som programleder for IT-transition i forbindelse med outsourcing af IT-drift samt for udskiftning af standard system world wide.

Mette er uddannet cand.merc. i Management of Technology.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?