Vores Konsulenter

Paul Halberg

Paul Halberg

  • Team: Leadership & Change
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2290 6138
  • Teams: +45 8844 7648
  • E-mail: pha@globeteam.com

Paul er en del af Globeteams Leadership & Change-enhed med fokus på styring og leverance af komplekse IT-projekter og programmer samt forbedring af strategi og strategiprocesser.

Paul har med over 25 år i konsulent- og IT-branchen opnået værdifulde erfaringer og omfattende indsigt i, hvordan forskellige typer af organisationer fungerer. Og ikke mindst hvilke organisatoriske fordele og ulemper der påvirker effektiv projekt- og programgennemførelse.

Ved at sammenstille sin viden indenfor IT, projekt- og programstyring og stakeholder management sikrer han, at forandringer implementeres så effektivt som muligt.

Paul har tidligere været Partner i EY, Accenture og IBM. Han har i løbet af sin karriere været bosat i Norden, USA og Australien og har rådgivet både offentlige og private kunder lokalt og internationalt.

Paul er specialiseret i strategi- og procesudvikling samt IT transformation og har arbejdet med leverance af komplekse program- og projektleverancer de sidste 15 år. Han har arbejdet på projekter inden for produktion, detailhandel og forbrugsvarer, telekommunikation, logistik og finansielle virksomheder samt den offentlige sektor.

I løbet af sin karriere har Paul været ansvarlig for en række faglige områder inklusive service- og produktudvikling, strategi- og procesforbedring, CRM og Intelligent Automation / Robotic Process Automation.

Paul har en HA fra CBS og en MBA fra Thunderbird School of Global Management.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?