Iben Lunding Globeteam
Konsulent

Iben Lunding

Om Iben Lunding

Iben er IT-sikkerhedsrådgiver i Globeteam og har arbejdet med sikkerhed stort set hele sin karriere.

Hun startede som IT-efterforsker i Rigspolitiet. Efterfølgende har hun brugt en del år som sikkerhedsrådgiver i Center for Cybersikkerhed, hvor godkendelse af IT-systemer, internationale samarbejder i EU og NATO samt håndtering af større hændelser var en del af hendes hovedopgaver. Desuden var hun tovholder på arbejdet med IT/OT og SCADA i den nationale infrastruktur. Senest har hun beskæftiget sig med sårbarhedsstyring og styrkelse af IT/OT-infrastrukturen i CPH (Københavns Lufthavne A/S)

Iben formår at forstå det aktuelle trusselsbillede og balancere konkrete initiativer i forhold til organisationens behov, således at sikkerhedsniveauet og sikkerhedsforståelsen forbedres markant.

Hun har de sidste år arbejdet intensivt med SECOPS (Security Operation), herunder med sårbarheder, incidents og konfiguration af assets i IT/OT miljøer. Til håndtering af sårbarheder og konfiguration har hun gjort brug af diverse rammeværk (såsom CIS benchmarks og Critical Security Controls) ligesom diverse værktøjer (herunder PVM-løsninger og Servicenow) har været understøttende til arbejdet.

Iben vægter højt at gøre det rigtige fremfor at gøre det, som konkrete systemer i visse tilfælde begrænser organisationer til.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler