Mikkel Nordberg - Globeteam
Konsulent

Mikkel Nordberg

Om Mikkel Nordberg

Med en baggrund som systemudvikler og mere end 15 års erfaring med Microsoft infrastrukturdrift og løsningsdesign har Mikkel en dyb forståelse for den tekniske arkitektur, der skal til for at designe og implementere solide og forudsigelige løsninger.

Hans talent for at tilpasse sig ændringer har gjort transitionen til Azure og Public Cloud-teknologier til en naturlig proces. Mikkel har en analytisk, optimistisk og pragmatisk tilgang til udfordringer, og løsninger af høj kvalitet har altid haft første prioritet.

Mikkel Nordberg har evnen til at omsætte forretningens behov til stærke tekniske design og løsninger baseret på best practices.

Den seneste årrække har drejet sig primært om Public Cloud og i særdeleshed Microsoft Azure, hvor Mikkel har drevet adskillige cloud-projekter:

  • Cloud Journey-projekter hvor det hovedsageligt har været workshop-baseret arbejde med løsningsarkitekter på udkig efter at lave innovation eller transformere eksisterende løsninger til en public cloud setting hvor løsningerne typisk er fokuseret omkring services frem for servere og netværk.
  • Implementering af DevOps fra scratch i større projekter inkl. proces-design, tooling, CI/CD pipelines, automatiseret test, udrulning, release management, sikkerhed mv.
  • Opbygning af cloud-platforme i Azure inkl. enterprise-aftale og subscription design, security, auditing, reporting, self-service, automation, usage guidelines, privileged identity management, backup, pipelines for infrastructure as code, netværk, API management, on-premise-forbindelser, secrets management osv.
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler