Rostislav Semenov - Globeteam
Konsulent

Rostislav Semenov

Om Rostislav Semenov

Rostislav er forretningsudvikler, løsningsarkitekt og projektleder med teknisk baggrund.

Siden 1999, har Rostislav arbejdet med softwareudvikling, løsningsarkitektur, projekt og program ledelse samt digital transformation og forretningsudvikling i Danmark, Sverige, Finland og Rusland. Rostislavs styrker ligger i evnen til at forbinde forretning og teknik, forstå komplekse forretningsmæssige og organisatoriske udfordringer, hjælpe med at finde en passende løsning, få den kommunikeret til udviklingsteams og sikre implementering indenfor aftalte budget- og tidsmæssige ramme med høj kundetilfredshed.

Med sin tekniske baggrund, har Rostislav et solidt kendskab til softwarearkitektur med hands-on erfaringer baseret på Microsoft teknologier som .Net, Microsoft SQL, SharePoint og Azure Cloud-platform. Igennem sin karriere, som konsulent, har Rostislav beskæftiget sig med nogen af Danmarks og Nordeuropas største IT-løsninger og implementeringer indenfor bl.a. bank og pension, transport, produktion, samt handel og e-commerce områder. Rostislav har beskæftiget sig med såvel skræddersyede løsninger bygget fra bunden som webportaler baseret på moderne CMS (Sitecore, Episerver, Umbraco og Sitefinity) typisk med komplekse integrationer til ERP, CRM og PIM.

Rostislav er en erfaren leder med baggrund i opbygning af internationale løsninger, forretninger og organisationer med distribuerede udviklingsteams og samtidige serviceleverancer til afdelinger og slutkunder i flere lande.

Rostislav Semenov har gennem årene leveret løsninger bl.a. til Falck, DSB, Rejsekort, Industriens Pension, Resurs Bank, Tikkurila, Paroc, Q8, Dansk Energi, Landbrug og Fødevarer, Energi Midt, WindowMaster, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Regionerne Midt og Sjælland, KMD og Widex.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler