Johannes Deltorp - Globeteam
Konsulent

Johannes Deltorp

Om Johannes Deltorp

Johannes er softwarearkitekt med baggrund som udvikler og med en entusiastisk og analytisk tilgang til sine opgaver. Siden 2006 har Johannes arbejdet med udvikling og softwarearkitektur, primært webudvikling og SOA-arkitektur baseret på Microsoft .Net. De seneste år har Cloud-udvikling og arkitektur fyldt mere og haft Johannes store interesse. Johannes har et dybdegående kendskab til Microsoft Azure Cloud-platform og en god forståelse af arkitekturen hertil og de designprincipper og patterns, der anvendes i løsninger i skyen.

Johannes har en analytisk tilgang til krav, opgaver og projekter og fokuserer altid på at finde den rigtige løsning, der giver værdi for kundens forretning.

De seneste år har Johannes primært beskæftiget sig med globale webplatforme baseret på CMS-systemer (Sitecore, Episerver og Umbraco) med integrationer til ERP, CRM og andre forretningssystemer. Dette har givet stor viden indenfor ikke kun systemudviklingen, men også de andre discipliner, der er nødvendige for at bygge og positionere en virksomhed globalt, heriblandt UX, design, strategi og koncept.

Ud over udvikling og arkitektur har Johannes en stor interesse i DevOps, CI/CD (automatisk build og deployment), en disciplin der allerede vakte hans interesse i 2009. Johannes har bl.a. erfaring med infrastruktur, OS og SQL-serveropsætning, konfiguration, fejlsøgning og performance tuning. Johannes’ erfaring dækker TFS, Visual Studio online (Azure build), CruiseControl.Net, Jenkins, FinalBuilder m.fl.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler