Rico Hansen - Globeteam
Konsulent

Rico Hansen

Om Rico Hansen

Rico har været en del af Globeteam siden 2006 og arbejder som seniorkonsulent med særligt fokus på IT-arkitektur, udvikling og digitalisering inden for justitsområdet.

Rico har en bred forståelse for Microsoft-teknologier samt mange års erfaring med forretningsintegrationer, optimering og understøttelse af manuelle processer særligt inden for justitssektoren. Rico rådgiver og skaber løsninger uden at gå på kompromis, og med stor forretningsforståelse sikrer han,  at kunden opnår og realiserer sin gevinst.

I de senere år har Rico rådgivet og implementeret løsninger for Anklagemyndigheden, Justitsministeriet, Civilstyrelsen, Direktoratet for Kriminalforsorgen, Tilsynet med Efterretningstjenesterne samt Udlændinge- og Integrationsministeriet og har med særligt fokus på sikkerhed optimeret og udviklet løsninger, der understøtter de forretningskritiske behov.

Rico har arbejdet som certificeret udvikler med SharePoint siden 2003 og behersker teknologier som Asp.Net, HTML5, Angular, C# og har uden for justitsområdet projekterfaring hos nogle af Danmarks største virksomheder som fx Danmarks Miljøportal, Banedanmark, Kromann Reumert & KPMG.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler