Peter Wohlers - Globeteam
Konsulent

Peter Wohlers

Om Peter Wohlers

Peter er arkitekt indenfor Microsoft infrastruktur med særligt fokus på sikkerhed, Identity Management, Collaboration og Azure.

I projekter har Peter typisk ansvaret for at designe og implementere den ønskede løsning, så forretningen får mest mulig værdi af teknologien, samtidig med at de tekniske krav bliver efterlevet. Han lægger desuden stor vægt på, at løsningen bliver forankret i kundens egen it-organisation.

Han har stor erfaring med projekter inden for Active Directory Sikkerhed/Tiering og konvertering til Office 365 fra en række kommuner og store danske virksomheder. Bl.a. har han haft ansvar for implementering af Exchange Online hos flere virksomheder med +10.000 brugere.

Ligeledes har Peter mange års erfaring med at implementere både standardsystemer og specielt designede systemer hos virksomheder i udlandet og hos internationale virksomheder indenfor produktion, medicinal samt offentlige instanser både i Danmark og i udlandet.

Peter Wohlers er samarbejdsorienteret, en god kommunikator, og har fokus på at løse de udfordringer, der opstår undervejs i et projekt. Han udgør et stærkt bindeled mellem it-organisationen og forretningen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler