Per Kragh - Globeteam
Konsulent

Per Kragh

Om Per Kragh

Per arbejder som cloud-konsulent og har en solid erfaring i arbejdet med IT-infrastruktur fra 14 år i konsulentbranchen. Efter at have arbejdet mange år med traditionel Enterprise-IT inden for identitet, sikkerhed, overvågning, cluster og virtualisering, har Per flyttet sit fokus til cloud-teknologier, og har siden 2015 udelukkende haft fokus på Azure-services.

Per har tilegnet sig en dyb indsigt i Azure-platformen, samt Azure DevOps, og har hjulpet flere store danske virksomheder i skyen som cloud-specialist og arkitekt. Senest har Per hjulpet en større offentlig virksomhed i skyen, ved at etablere platformen med tilhørende governance og oprette forbindelse til eksisterende datacenter. Efterfølgende migrerede Per eksisterende systemer til Azure, enten via refactor eller rehost. Han har i sin rolle som cloud-arkitekt bl.a. designet Azure-netværket i virksomheden, hvor infrastructure-as-code, GitOps og Azure DevOps CI/CD blev implementeret for at sikre korrekt styring og sikkerhed.

Per har udover sine tekniske kompetencer også et stort fokus på tillidsskabende kommunikation som en central del af arbejdet bl.a. ved vidensdeling og forankring hos kunden. Han har ikke kun øje for det tekniske, men også for mennesker og processer som en del af løsningen. Kvalitet har været i centrum for det arbejde, som Per har udført de sidste mange år. Han er serviceorienteret og tilstræber altid at sikre kundernes tilfredshed.

Per behersker analyse, design, udvikling og implementering af cloud-infrastruktur. I projekter indtager han typisk rollen som løsningsarkitekt og tager ansvar for behovsafklaring, arkitektur- og løsningsdesign, implementering, kvalitetssikring og idriftsættelse.

Per Kragh har som konsulent de seneste år hjulpet med at designe og implementere cloud-løsninger hos nogle af Danmarks største virksomheder – senest for SKAT, Energinet, COOP og DSB.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler