Vores Konsulenter

Simon Kjellerup

Simon Kjellerup

  • Team: Infrastruktur, Cloud & Sikkerhed
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2944 1177
  • Teams: +45 8834 9587
  • E-mail: sim@globeteam.com

Simon Kjellerup er specialiseret i planlægning og etablering af IT-infrastruktur baseret på Microsoft-platformen med særligt fokus på MS Active Directory og Exchange-server.

Simons deltagelse i flere store infrastrukturprojekter har givet ham erfaring med væsentlige dele af projektforløb fra indledende analyse og design, over implementering og dokumentation, til test og idriftsættelse. Projekttyperne spænder over nyinstallationer og migreringsopgaver for små og store kunder, offentlige som private.

Sikkerhed er et væsentligt element i de løsninger, Simon implementerer. Han har indgående kendskab til anti-virus og backup-konfiguration, patch management, sikker firewall- og netværkskonfiguration. Simon er i stand til at omsætte og tilpasse disse tekniske færdigheder med virksomheders og organisationers IT-sikkerhedspolitikker.

Simons uddannelsesmæssige baggrund som kandidat i offentlig forvaltning gør ham i stand til at vurdere og integrere organisationens forretningsprocesser og organisatoriske strukturer i IT-løsningen. Simon søger derved at tilstræbe maksimalt udbytte af IT-investeringen for kunden.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?