Simon Kjellerup - Globeteam
Konsulent

Simon Kjellerup

Om Simon Kjellerup

Simon er specialiseret i planlægning og etablering af IT-infrastruktur baseret på Microsoft-platformen med særligt fokus på MS Active Directory og Exchange-server.

Simons deltagelse i flere store infrastrukturprojekter har givet ham erfaring med væsentlige dele af projektforløb fra indledende analyse og design, over implementering og dokumentation, til test og idriftsættelse. Projekttyperne spænder over nyinstallationer og migreringsopgaver for små og store kunder, offentlige som private.

Sikkerhed er et væsentligt element i de løsninger, Simon implementerer. Han har indgående kendskab til anti-virus og backup-konfiguration, patch management, sikker firewall- og netværkskonfiguration. Simon er i stand til at omsætte og tilpasse disse tekniske færdigheder med virksomheders og organisationers IT-sikkerhedspolitikker.

Simons uddannelsesmæssige baggrund som kandidat i offentlig forvaltning gør ham i stand til at vurdere og integrere organisationens forretningsprocesser og organisatoriske strukturer i IT-løsningen. Simon Kjellerup søger derved at tilstræbe maksimalt udbytte af IT-investeringen for kunden.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler