Michael Rosenbom - Globeteam
Konsulent

Michael Rosenbom

Om Michael Rosenbom

Michael er med egne ord “generalist specialist” med 15+ års erfaring inden for projektledelse, strategi og ledelse. Han har arbejdet professionelt med it i 25+ år som forretningskonsulent/projektleder og heraf 9 år som it-chef, og i hele sin karriere har han været fokuseret på optimering af virksomhedernes forretningsprocesser og understøttelse af disse i forbindelse med implementering af ERP-systemer.

Derudover er Michael certificeret projektleder med 10+ års erfaring med projektledelse af it-projekter i hele Norden samt fra en global virksomhed. Han har erfaring med den fulde bredde af it-projekter gående fra driftsorienterede projekter over infrastruktur til udviklingsprojekter samt implementeringsprojekter. Michael er certificeret i PRINCE2 og i programstyring ”MSP”.

Michael er samarbejdsorienteret, en stærk kommunikator og har gennemslagskraft på alle niveauer i organisationen, han fungerer optimalt i spændet mellem den tekniske og den forretningsmæssige udnyttelse af it, og han har stor erfaring med at være forretningens sparringspartner i forhold til både intern it og eksterne leverandører.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler