Flemming Arper - Globeteam
Konsulent

Flemming Arper

Om Flemming Arper

Flemming har i en lang årrække arbejdet med design og implementering af IT-løsninger i både offentlige og private organisationer. Hans tekniske kompetencer dækker bl.a. Microsoft Azure, Microsoft 365, ADFS, MFA, Active Directory, DNS, DHCP, Group Policy og Hyper-V.

Udover design og implementering har Flemming arbejdet med projekter inden for bl.a.: assesment af infrastruktur som indgang til komplet flytning af datacenter fra gammel hosting udbyder til Microsoft Azure, migrering af netværk og VM’s til Azure, migrering af on-premises services til Office 365, migrering af Exhange Services til Office 365, udarbejdelse af planlægning, scope og businesscase, opsætning af Identity Management i Microsoft Azure, etablering af Azure MFA server til 2faktor validering af interne systemer og opsætnign af Modern Desktop POC.

Flemming har flair for at forstå kundens behov og ønsker samt at inkorporere disse i IT-løsninger, der giver værdi for både kunden og virksomheden. Han er desuden pligtopfyldende og ansvarsfuld og sætter pris på et godt samarbejde og en humoristisk tone på arbejdspladsen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler