Martin Kristian Skytt - Globeteam
Konsulent

Martin Kristian Skytt

Om Martin Kristian Skytt

Martin arbejder som cloud specialist med fokus på automatisering. Med henblik på forretningens behov designer og implementerer han solide løsninger, der bygges på moderne udviklingsmønstre og teknologier.

Martins brede erfaring inden for IT-verdenen er resultatet af mange forskelligartede opgaver, som spænder fra planlægning af arbejdsprocesser i Azure DevOps og opsætning af CI/CD pipelines til udførsel af infrastructure as code og frontend-udvikling. Derudover har han været med til at drive opstarten af en near shore udviklingsafdeling, hvor han introducerede teamet for arbejdsprocesser og værktøjer.

Senere har Martin arbejdet med operations af cloud workloads, hvor han implementerede et system til automatisering af policies og overvågning. Systemet integrerede med Azure Monitor og Azure Policy for løbende at kunne sikre compliance. Han har desuden fungeret som bindeleddet mellem forretningen og udviklingen af et SaaS-produkt og har tilmed deltaget i administrative opgaver, såsom ansættelsesprocesser og sætter en ære i at skabe en god kultur.

Med sin uddannelse som IT-teknolog og baggrund som systemadministrator af Microsoft-miljøer har Martin Kristian Skytt en grundig forståelse af IT lige fra fundamentale teknologier til de seneste trends. Han arbejder agilt og er vant til en DevOps-kultur, hvor han er med fra ideudvikling til drift. Og han tager ansvar for sine arbejdsområder og går engageret til værks til enhver opgave.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler