Jacob Mygind - konsulent i Globeteam
Konsulent

Jacob Mygind

Om Jacob Mygind

Jacob er specialist i eksekvering og forandring af teknologi med speciale inden for:

  1. Styring af cloud-transformationer
  2. Opbygning af Platform Engineering/SRE og DevOps teams
  3. Operationel implementering af agile arbejdsmetoder

Jacobs arbejde handler primært om at få tekniske programmer og projekter til at blive til noget i virkeligheden: “De mest interessante kunder for mig er enten på vej til at starte større tekniske forandringer, eller har nået et kritisk punkt – dér hvor det bliver svært at komme videre fremad.”

Han trækker på erfaringer fra tidligere stillinger som leder af konsulentafdelinger, IT-driftsansvarlig for en C25-virksomhed og programleder for Danmarks andenstørste Azure-transformation.

De seneste år har han, for flere af de største danske IT-organisationer indenfor transport- og finanssektoren, rekrutteret og trænet Platform Engineering/SRE teams op ifm. bygning af større public eller private cloud platforme.

Jacob kan agere rådgiver på både operationelt og teknisk niveau samt for topledelsen og være en drivende kraft i projekter omkring public/hybrid/private cloud, DevOps, IT-transformation og everything-as-code. Det kan være i roller som fx eksekutiv ledelsesrådgiver, programleder, product manager eller product owner for kundernes egne teams eller sammen med kolleger fra Globeteam.

Til inspiration for teknisk ledelse eller topledelse kan Jacob desuden hyres som foredragsholder med emner som “6 pitfalls of cloud transformations” og “Platform Engineering: Når IT-driften skal drives i kode.”

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler