Henrik Sølvsten - Globeteam
Konsulent

Henrik Sølvsten

Om Henrik Sølvsten

Som erfaren proceskonsulent er Henriks speciale optimering af virksomhedens forretningsprocesser og etablering af forretningsmæssige beslutningsgrundlag. Han forstår at sætte sig ind i virksomhedens sammenspil mellem organisation, processer og systemer med stort fokus på at kommunikere enkelthed og overblik. Henrik har desuden en solid projektlederbaggrund med erfaring og certificering på senior-niveau.

Henrik har stor erfaring i at gennemføre procesanalyser og skabe overblik over kundens eksisterende eller fremtidige processer. Han klarlægger virksomhedens sammenhænge mellem organisation, roller, processer, it-understøttelse, informationsflow samt tilhørende compliance mv. I tillæg til gennemførelse af procesanalyser i de konkrete forandringsprojekter har Henrik været en drivende kraft i udarbejdelse og implementeringen af procesanalysemetoder og –værktøjer hos en række kunder.

Henrik har mere end 15 års praktisk erfaring som projektleder og er certificeret Prince 2 og IPMA senior projektleder på B-niveau. Henrik har drevet projekter inden for compliance/GDPR, organisationsopbygning, forretningsudvikling og -optimering, produktudvikling, infrastruktur, it-udvikling, sourcing og implementering inden for brancherne Finans/Pension/Investering, Entreprenørvirksomhed, Feriehusudlejning, Inkasso, privat og offentlig administration samt produktionsvirksomheder. Særligt Henriks fokus som proceskonsulent betyder at projektledelsen bærer præg af stor forretningsforståelse, der sikrer at projektet altid er afstemt med kundens forventninger og i sidste ende den leverede løsning.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler