Vores Konsulenter

Henrik Sølvsten

Henrik Sølvsten

  • Team: Process
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 4053 3388
  • Teams: +45 8844 7656
  • E-mail: hes@globeteam.com

Som erfaren proceskonsulent er Henriks speciale optimering af virksomhedens forretningsprocesser og etablering af forretningsmæssige beslutningsgrundlag. Han forstår at sætte sig ind i virksomhedens sammenspil mellem organisation, processer og systemer med stort fokus på at kommunikere enkelthed og overblik. Henrik har desuden en solid projektlederbaggrund med erfaring og certificering på senior-niveau.

Henrik har stor erfaring i at gennemføre procesanalyser og skabe overblik over kundens eksisterende eller fremtidige processer. Han klarlægger virksomhedens sammenhænge mellem organisation, roller, processer, it-understøttelse, informationsflow samt tilhørende compliance mv. I tillæg til gennemførelse af procesanalyser i de konkrete forandringsprojekter har Henrik været en drivende kraft i udarbejdelse og implementeringen af procesanalysemetoder og –værktøjer hos en række kunder.

Henrik har mere end 15 års praktisk erfaring som projektleder og er certificeret Prince 2 og IPMA senior projektleder på B-niveau. Henrik har drevet projekter inden for compliance/GDPR, organisationsopbygning, forretningsudvikling og -optimering, produktudvikling, infrastruktur, it-udvikling, sourcing og implementering inden for brancherne Finans/Pension/Investering, Entreprenørvirksomhed, Feriehusudlejning, Inkasso, privat og offentlig administration samt produktionsvirksomheder. Særligt Henriks fokus som proceskonsulent betyder at projektledelsen bærer præg af stor forretningsforståelse, der sikrer at projektet altid er afstemt med kundens forventninger og i sidste ende den leverede løsning.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?