Patrick Gadd, Udviklingskonsulent hos Globeteam
Konsulent

Patrick Gadd

Om Patrick Gadd

Patrick er en af Globeteams eksperter inden for AI og machine learning, men har også en lang erfaring med programmering. I hans arbejde overlapper disse to felter ofte, da AI – ligesom al anden forretningslogik ­– skal implementeres.

Patricks primære kompetencer er:

  • Full-stack udvikling med database og back-end teknologier som Firebase, PostgreSQL og Microsoft’s .NET framework samt front-end teknologier som Angular.JS, Vue.JS og Ionic.
  • AI, machine learning, data science, ad-tech og robotics. Patrick har bl.a. arbejdet med AI og data science i medico-branchen hos 3Shape, hvor der er strenge krav til kvalitet.
  • Cloud. Herunder både Microsofts Azure og Amazon Web Services (AWS)
  • Big data, hvor Patrick dels har 4 års erfaring fra den amerikanske virksomhed LiveIntent, hvor petabytes (1.000.000.000.000.000 bytes) blev processeret dagligt, og som studentermedhjælper på DTU Compute på forskningsprojektet CoSound.
  • Af programmeringssprog har Patrick primært erfaring med Python, C#, Scala, SQL, JavaScript & TypeScript, men har også arbejdet på flere projekter med F# og C++

Patrick holder en kandidatgrad som MSc. in Computer Science fra et af verdens absolut førende universiteter – The University of Oxford.

Personligt vægter Patrick integritet højt, samt at der tages hensyn til kvaliteten af løsninger og hastigheden, hvormed de implementeres. Han vil hellere stille et opklarende spørgsmål for meget end for lidt, da dette i sidste ende sparer ressourcer og bidrager til at undgå misforståelser.

 

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler