Martin Svendsen - Globeteam
Konsulent

Martin Svendsen

Om Martin Svendsen

Martin er seniorkonsulent med fokus på Microsofts produkter; Office 365, Power Platform, Azure og særligt SharePoint, som han har arbejdet med de seneste 15+ år.

Han beskæftiger sig primært med udvikling af kundespecifikke løsninger bygget med SharePoint som grundplatform, integration til andre systemer og automatisering af processer.

Derudover har Martin stor erfaring med migreringer fra legacy-systemer til SharePoint/Office 365 og custom udvikling i .NET, JavaScript og PnP Powershell. Sidst, men ikke mindst, så har Martin erfaring med PL/Scrum Master rollen og har haft personaleansvar.

I løbet af de seneste 10 har Martin arbejdet på projekter hos Banedanmark, Danfoss, Rejsekort & Rejseplan, KL, Novo Nordisk, Siemens mfl.

Martin Svendsen kommer fra et Microsoft/BI konsulenthus hvor han har være Partner og medejer i 7 år. De seneste 2 år havde han personaleansvar og har taget en række lederkurser; Ledelse i Praksis, Forandringsledelse, Det strategiske lederskab og Kommunikation i praksis. Han er udadvendt og en god kommunikator, som har kompetencer inden for presales og præsentation.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler