Carsten Beck - konsulent i Globeteam
Konsulent

Carsten Gøsta Beck

Om Carsten Gøsta Beck

Carsten har været involveret i projekter indenfor IT, organisationsudvikling, effektivisering/procesoptimering, Compliance i IT-sikkerhed/ISO27000, Datasikkerhed/GDPR, kvalitetsstyring/ISO9000 samt ORSA (Own Risk Solvency Assessment) og Solvens II i den finansielle sektor i løbet af sine 7 år i konsulentbranchen. Ligeledes har Carsten erfaring indenfor salg, marketing og distribution fra ansættelser gennem 27 år.

De forskellige roller og projekter har givet Carsten en dyb indsigt i organisationens virkemåde og udfordringer på alle niveauer. Carsten kobler sin forretningsviden om strategi, ledelse, procesarbejde, organisationer og ressourcer sammen til en helhed, der bidrager til optimering af virksomhedernes interne processer og derved sikrer organisationers tilpasningsevne.

Carsten er som person god til at forstå kundens problemstillinger, få analyseret og struktureret processer og sikre sammenhængen fra det strategiske niveau ned til det operationelle niveau og samtidigt sikre forankringen i organisationen. Carsten er god til at samarbejde på alle niveauer og sikre, at projekterne færdiggøres med høj kvalitet.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler