Vores Konsulenter

Carsten Gøsta Beck

Carsten Gøsta Beck

  • Team: Infrastruktur, Cloud & Sikkerhed
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2012 6568
  • Teams: +45 8834 9568
  • E-mail: cab@globeteam.com

Carsten har været involveret i projekter indenfor IT, organisationsudvikling, effektivisering/procesoptimering, Compliance i IT-sikkerhed/ISO27000, Datasikkerhed/GDPR, kvalitetsstyring/ISO9000 samt ORSA (Own Risk Solvency Assessment) og Solvens II i den finansielle sektor i løbet af sine 7 år i konsulentbranchen. Ligeledes har Carsten erfaring indenfor salg, marketing og distribution fra ansættelser gennem 27 år.

De forskellige roller og projekter har givet Carsten en dyb indsigt i organisationens virkemåde og udfordringer på alle niveauer. Carsten kobler sin forretningsviden om strategi, ledelse, procesarbejde, organisationer og ressourcer sammen til en helhed, der bidrager til optimering af virksomhedernes interne processer og derved sikrer organisationers tilpasningsevne.

Carsten er som person god til at forstå kundens problemstillinger, få analyseret og struktureret processer og sikre sammenhængen fra det strategiske niveau ned til det operationelle niveau og samtidigt sikre forankringen i organisationen. Carsten er god til at samarbejde på alle niveauer og sikre, at projekterne færdiggøres med høj kvalitet.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?