Boye Vanell - konsulent i Globeteam
Konsulent

Boye Vanell

Om Boye Vanell

Boye er senior sikkerhedsrådgiver i Globeteam.

Boye har over 22 års erfaring med cyber og national sikkerhed. Han har bevæget sig fra et teknisk udgangspunkt med fokus på systemimplementering og sikkerhedsarkitektur til de seneste år at arbejde med forretningsudvikling, sikkerheds- og forandringsledelse samt modning af organisationer gennem teknologier, processer og mennesker.

Koblingen mellem Boyes tekniske baggrund og hans forretningsmæssige forståelse giver en unik position, hvor Boye kan navigere i det tekniske og løsningsmæssige univers og oversætte det til en forretningsorienteret tilgang med målbare, dynamiske KPI’er tilpasset en virksomheds strategiske mål.

En typisk opgave for Boye er at sikre, at risici identificeres og minimeres eller fanges i kravsspecifikationer, når nye løsninger skal implementeres og tages i brug – ligesom han står for at etablere og opdatere de organisatoriske processer, der ligger rundt om løsningen.

Boye har været involveret i leverancer af nogle af de mest komplicerede IT-sikkerhedssystemer til kunder på tre forskellige kontinenter. Han har været involveret i flere projekter, der kræver de højeste nationale eller internationale sikkerhedsgodkendelser, og er anerkendt for sit arbejde med både private og offentlige virksomheder på ministerniveau.

Boye har tilbragt knap halvdelen af sin karriere i udlandet. Senest har han tilbragt 10 år i Singapore, hvor han arbejdede for BAE Systems – verdens tredjestørste forsvarsvirksomhed – bl.a. i rollen som Regional Managing Director for cyber og national sikkerhed.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler