Martin Pedersen, konsulent hos Globeteam
Konsulent

Martin Pedersen

Om Martin Pedersen

Martin tilhører Globeteams Leadership & Change-enhed i Globeteam. Han beskæftiger sig med rådgivning og gennemførelse af såvel komplekse programmer som mindre agile projekter. Han har i sin karriere hos PA Consulting Group, IBM og som selvstændig konsulent oparbejdet en dyb og solid erfaring med strategi, organisation, processer og IT – og forstår således at drive et projekt i den rigtige kontekst.

Han har de seneste 15 år primært arbejdet med komplekse IT-outsourcings; systemudvikling- og implementeringsprojekter i såvel private som offentlige virksomheder. Martin har i en række tilfælde overtaget eller supporteret en projektleder med et kriseramt projekt og sikret leverancen gennem justering af struktur og styringsform.

Martin Pedersen har tidligere haft roller som udførende Management konsulent; Partner, Practice Leader, forretnings- og kundeansvarlig samt program-og projektleder. Han befinder sig godt med at få ”hænderne beskidte”, arbejde og sparre direkte med ledelsen og samtidig coache, motivere og drive et team til at levere det aftalte produkt.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler