Globeteam

365 Copilot organisatorisk Readiness Assessment

Peder Lind Sørensen - Globeteam

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere

Strategisk forankring med Globeteam 365 Copilot organisatorisk Readiness Assessment

Microsoft 365 Copilot er i fuld gang med at blive implementeret i virksomheder verden over. Den nye AI-teknologi taler sammen med værktøjerne i M365-platformen – bl.a. Word, PowerPoint og Excel – og kan assistere brugerne med et væld af opgaver. Det kommer til at gøre dem både hurtigere og bedre. I teorien i hvert fald. I praksis kræver det træning og tilvænning at hente den ønskede værdi ud af Microsoft 365 Copilot.

Globeteam 365 Copilot organisatorisk Readiness Assessment er et undersøgelsesdesign, der hjælper jer med at konsekvenstænke implementeringen af Microsoft 365 Copilot i jeres virksomhed. Undersøgelsesdesignet afdækker forretningsstrategiske aspekter af teknologien, herunder forandringsledelse, forandringskommunikation, kompetenceudvikling, procesoptimering samt gevinstrealisering.

365 Copilot
Organisatorisk implementering af Microsoft 365 Copilot

Globeteam 365 Copilot organisatorisk Readiness Assessment er en gennemgang og evaluering af en række forhold, som har betydning for implementeringen af Microsoft 365 Copilot. Undersøgelsesdesignet afdækker blandt andet:

I Globeteam er vi allerede i gang med de første Copilot-projekter hos enterprise-kunder. Her er vores opgave først og fremmest at kortlægge det eksisterende modenhedsniveau for teknisk og organisatorisk implementering og komme med konkrete forslag til indsatsområder.

365 Copilot

Brug Globeteam 365 Copilot organisatorisk Readiness Assessment som tjekliste til implementering

Selvom teknologien bag generative sprogmodeller ikke er ny, er det relativt nyt, at AI-modellerne er blevet så velfungerende. Deres evne til at efterligne hverdagssprog og respondere meningsfuldt på en brugerforespørgsel, gør dem særdeles interessante i en forretningskontekst. Opgaven for virksomheder lige nu er at lægge en plan for implementeringen af Microsoft 365 Copilot. De fleste større organisationer ved, at de gerne vil i gang, men de færreste har formuleret en strategi for, hvordan de skal omsætte deres teknologibegejstring til reel forretningsværdi.

Med Globeteams 365 Copilot Organisatorisk Readiness Assessment laver vi sammen med jer en analyse af forretningens muligheder for at anvende løsningen. Vi kigger på jeres eksisterende brugergrupper, hvordan de løser deres arbejdsopgaver, og hvordan Microsoft 365 Copilot kan optimere jeres arbejdsprocesser. Vi hjælper med at opstille konkrete målsætninger for implementeringen, så I løbende styrer efter de opstillede kriterier for gevinstrealisering. Vi hjælper også med at identificere organisationens teknologiske kompetenceniveau, og hvordan man ved hjælp af træning kan lære brugerne at blive fortrolige med den nye AI-assistent.

Udover en Copilot Readiness Assessment af jeres organisatoriske modenhedsniveau har vi også et analysedesign, der fokuserer på jeres tekniske fundament i M365.

Læs mere om Globeteam 365 Copilot Teknisk Readiness Assessment og find ud af, hvilke data- og sikkerhedsforhold der skal være styr på, inden I går i gang med at implementere Microsoft 365 Copilot.

E-BOG

0rganisatorisk implementering af Copilot for M365

Få inspiration og konkrete tips til, hvordan I opnår en succesfuld organisatorisk implementering af Copilot for Microsoft 365 og realiserer de forretningsmæssige gevinster. 

Download e-bog

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler