Globeteam

Microsoft 365 Copilot

Peder Lind Sørensen - Globeteam
Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere

Er I klar til Microsoft 365 Copilot?

Danmark hører til blandt de mest teknologiparate lande i verden. Derfor er der også en stor interesse for Microsoft 365 Copilot blandt danske virksomheder. Det mærker vi i Globeteam, hvor vi allerede er i gang med de første Copilot-projekter.

I Globeteam hjælper vi kunderne med at sikre, at Microsoft 365 Copilot bliver implementeret på et solidt grundlag, hvor der er styr på sikkerhed og compliance. 

Vi leverer to typer af Microsoft 365 Copilot Readiness Assessments:

Begge Assessment-rapporter kortlægger det eksisterende modenhedsniveau for implementering af Microsoft 365 Copilot og leverer konkrete forslag til indsatsområder. 

Globeteams kompetencer er blåstemplet af Microsoft, som har inviteret os til at deltage i deres Copilot for Microsoft 365 jumpstart program.

Microsoft 365 Copilot teknisk Readiness Assessment

Microsoft 365 Copilot er drevet af data – jeres data. Når I implementerer Copilot, får teknologien adgang til jeres Microsoft-suite af produktivitetsløsninger såsom Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams. Det betyder, at Copilot kan assistere jeres brugere med opgaveudførsel og idegenerering på tværs af deres primære arbejdsværktøjer. Det gør AI-løsningen ekstremt effektfuld. Men det gør den også til en risikofaktor.

Copilot bygger nemlig på den allerede etablerede datasikkerhed i jeres Microsoft 365-fundament. Hvis denne datasikkerhed ikke er opsat korrekt, eller hvis den er mangelfuld, vil Copilot få uhensigtsmæssig adgang til data, der burde være sikret. Det kan føre til eksponering af følsomme eller fortrolige oplysninger. 

Globeteams tekniske Readiness Assessment er et framework til struktureret arbejde med adgangsrettigheder, datakontrol og datasikkerhed som fundamentet for implementering af Microsoft 365 Copilot.

Vi analyserer jeres nuværende sikkerhedsarkitektur og kigger på, hvordan I styrer adgange, datapolitikker, filer, enheder og brugere. På baggrund af det overblik udarbejder vi en modenhedsrapport. Modenhedsrapporten viser, hvordan jeres nuværende sikkerhedsniveau ser ud, og hvad der skal til for at kunne anvende Microsoft 365 Copilot i en sikker kontekst og med den rette governance, der passer til jeres virksomhed. 

Læs mere om den tekniske Readiness Assessment

E-BOG

0rganisatorisk implementering af Copilot for M365

Få inspiration og konkrete tips til, hvordan I opnår en succesfuld organisatorisk implementering af Copilot for Microsoft 365 og realiserer de forretningsmæssige gevinster. 

Download e-bog

365 Copilot

Microsoft 365 Copilot organisatorisk Readiness Assessment

Stemningen blandt mange virksomheder lige nu er at komme i gang med Microsoft 365 Copilot, før konkurrenterne gør det. Den tilgang skaber masser af fremdrift, men efterlader også et strategisk tomrum. For hvad skal egentlig være udbyttet ved at implementere Copilot? En generativ sprogmodel er et kraftfuldt værktøj, der kræver organisatorisk retning, netop fordi løsningen er så transformativ. Af samme årsag spiller kompetenceudvikling og change management en stor rolle i et Copilot-projekt.  

Globeteams organisatoriske Readiness Assessment er et undersøgelsesdesign, der hjælper jer med at konsekvenstænke implementeringen af Microsoft 365 Copilot i jeres virksomhed. Undersøgelsesdesignet afdækker forretningsstrategiske aspekter af teknologien, forandringsledelse og forandringskommunikation, kompetenceudvikling, procesoptimering samt gevinstrealisering.  

Vores konsulenter har stor erfaring med Microsoft 365-platformen – herunder styring samt beskyttelse af identiteter, enheder og data.  

Læs mere om den organisatoriske Readiness Assessment 

 

Beslutningstagere kan godt se, hvordan AI-modeller kan frigøre medarbejderressourcer til andre opgaver. Men de kan også godt se, at løsningerne kræver investeringer i uddannelse og træning.
Således svarer 82% af lederne i Microsofts Work Trend Index 2023-undersøgelse, at deres medarbejdere får brug for nye færdigheder, hvis de skal lykkes med AI.   

365 Copilot

Globeteam er Copilot for Microsoft 365 jump start partner

I Globeteam er vi utrolig stolte af, at vi som en af de eneste partnere i Danmark er blevet inviteret til at deltage i Microsofts “Copilot for Microsoft 365 jumpstart program”.

Programmet giver os adgang til at teste alle mulighederne i Copilot for Microsoft 365, lave demo for vores kunder og dele vores erfaringer fra egen brug af Copilot.

Samtidig betyder det også, at vi bliver briefet om nye muligheder og udviklingen i roadmappet for Copilot for M365, samt at vi får mulighed for sparring med Microsofts egne eksperter. Både om konkrete kunder, men også om eventuelle problemstillinger vedr. løsningen, så vi hele tiden kan yde vores kunder den bedste rådgivning omkring Copilot for M365.

Læs mere om vores Microsoft-partnerskab og øvrige specialiseringer. 

Sådan høster I værdi af Copilot for Microsoft 365

Hør Globeteams M365 Copilot specialister fortælle mere om potentialet ved Copilot og de fordele, I som virksomhed kan opnå. Og ikke mindst hvorfor det er så vigtigt at gennemtænke den tekniske og organisatoriske implementering grundigt. 

Afspil video
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler