Bo Overgaard Høifeldt - Globeteam
Konsulent

Bo Overgaard-Høifeldt

Om Bo Overgaard-Høifeldt

Bo er en erfaren senior forandringsleder og har de sidste tre år fokuseret på at hjælpe mennesker og organisationer med at kommunikere og samarbejde digitalt. Bo har i sin tilgang et skarpt analytisk øje for sammenhængen mellem forretningen og IT.

Bo kan sikre, at det, der planlægges, er optimalt set fra et ikke-IT-teknisk synspunkt, og han kan være med til at sikre, at implementeringen får optimal forretningsmæssig effekt de rigtige steder.

Bo har i 30 år arbejdet som chef i større virksomheder både nationalt og internationalt, og det er denne viden fra ”den anden side af bordet”, han nu kobler tæt med kundens ønske om at benytte teknologi til at skabe endnu bedre resultater – det kan være i form af øget effektivitet, større fleksibilitet og tilgængelighed, bedre kundeservice og reduceret CO2-aftryk.

Bo er executive MBA i ledelse og strategi, og han har arbejdet en hel del med forbedring af forretningsmodeller og processer og tilhørende målstyring. Bo er en erfaren ledende EFQM-assessor og har indgående kendskab til LEAN og diverse målstyringsmodeller.

Change Management, Adoption og Customer Succes er nøgleord for Bos tilgang til opgaverne, og han er certificeret PROSCI Change Management practitioner. En certificering, der giver kunderne lettere adgang til eventuelle sponserede adoption-forløb fra leverandører som Microsoft og Cisco.

Bo kommunikerer i øjenhøjde og tilpasset på alle niveauer fra direktionen til frontmedarbejderen, og opgaverne spænder lige så bredt i opgaveløsningen. Fra den strategiske for-analyse over planlægningen til praktisk gennemførsel, forankring og konsolidering til opfølgning.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler