John Tronborg - Globeteam
Konsulent

John Tronborg

Om John Tronborg

John er konsulent med fokus på digitalisering, ledelse og organisationsudvikling samt outsourcing.

John har i sit 25-årige virke i konsulent- og IT-organisationer haft ansvar for komplekse funktioner, kontrakter og projekter indenfor IT, digitalisering og organisationsudvikling på tværs af brancher. Han har indgående kendskab og erfaring med hele IT-forsyningskæden fra IT-leverandørernes Service Design, salg, prisfastsættelse og leverancer over anskaffelse/udbud og outsourcing til forbrug af IT-services hos kunderne.

En generel spidskompetence, som perspektiverer størstedelen af Johns virke på tværs af faglige områder, er hans dybe viden om organisationer, ledelse og organisationsudvikling. Det betyder at han, udover at fungere som digital og kommerciel konsulent, også indgår i løsningen af udfordringer som kan opstå i kølvandet på digitalisering eller outsourcing. Her kan John bistå, med blandt andet lederudviklingsprogrammer over strategisk ledelse til individuel coaching.

John har endvidere erfaring for at indtræde som interim CIO samt strategisk rådgiver i forbindelse med digitalisering af bygninger.

Som person har John talent for at få skabt et velfungerende arbejdsklima med henblik på at få mennesker til at arbejde sammen om et godt resultat. John er lyttende og formår at kommunikere om svært tilgængelige områder i et let og forståeligt sprog, når det er nødvendigt. John formår at balancere struktur og dynamik i de opgaver han løser.

Før Globeteam var John ansat som CIO hos Kammeradvokaten, som CIO hos KILROY Travels International samt ledende stillinger hos Carlsberg Danmark, H. Lundbeck, KPMG samt PA Consulting Group.

John Tronborg er uddannet kandidat fra IT-Universitetet med speciale i e-business. Dette har han suppleret med uddannelse som HD(O) med speciale i forretningsudvikling og strategisk ledelse fra CBS samt en certificering som Six Sigma Green Belt

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler